duurzame fietsbezorging in omgeving Haarlem!

Licht vrienden

Nu er steeds meer zielen aangesloten zijn op de energie van de nieuwe aarde en de nieuwe wereld is de energetische verbinding duidelijk voelbaar. We zijn allemaal met elkaar verbonden. Ook al kan dit hier in de aardse sferen soms zo eenzaam zijn. Ik wil iets creëren om makkelijk verbindingen te gaan leggen met elkaar. Dat is zo belangrijk, echte zuivere vriendschappen met andere jongeren die gevoelig zijn en verlangen naar verbinding. Soms lijkt het alsof deze vriendschappen niet bestaan, omdat we ons (meestal) niet op super drukke plekken bevinden waar anderen elkaar ontmoeten. Maar op andere manieren gaan we elkaar zeker vinden!

 

Hoe ik het voor me zie is een zuivere plek waarin we een groep opbouwen en de connectie met elkaar aan kunnen gaan. Ik heb zoveel leuke ideeën en het lijkt me super leuk om te zien hoe dit uit gaat pakken. Het voelt voor mij heel vrij en open. 

Ik heb veel interesses en vind het geweldig om te leven en ik kan daar heel erg van genieten. Ik merk wel dat ik dit soms op een andere manier doe dan leeftijdsgenoten uit mijn directe omgeving. En zou het heel leuk vinden om een groep op te bouwen die elkaar aanvult en meer licht de wereld in brengt. Vooral veel genieten met elkaar en niet alleen maar een beetje stil zitten. Er mag ook geleefd worden: vreugde, muziek, reizen, dansen, praten, lachen, surfen, er op uit gaan, heerlijk eten en kletsen bij zonsondergang etc. En dat dan op onze manier. 

Ik ben hier lang naar op zoek geweest en omdat ik ergens anders nog geen plek heb gevonden wat goed voelde en veilig, wil ik dit nu zelf opzetten. 

Ik zou het super leuk vinden, als je deze energie bij je resoneert, om je te verbinden met de 'licht vrienden'. Stuur mij (Annika) graag een appje of je kan hier je nummer achter laten en dan zal ik jou contacten. Doe maar wat voor jou fijner voelt :)