duurzame fietsbezorging in omgeving Haarlem!

Dansen door het leven

Gepubliceerd op 16 oktober 2022 om 11:00

Misschien ken je het gevoel wel: dat je aan het dansen bent en in een heerlijke flow terecht komt. Niemand kijkt en er staat muziek aan waar jij van houdt. Onbewust haak je aan op jouw pure staat van zijn, jouw plezier en innerlijke vreugde. Ik voel dit zelf ook heel vaak en kom er steeds meer achter hoe belangrijk dansen en beweging is. 

Je kan jezelf bevrijden van ongewenste energieën door te dansen. Waar het normaal aan je blijft plakken beweeg je er nu soepel omheen. Dan kies jij wat jou aan mag raken en waar je in harmonie omheen beweegt zonder dat het bij je binnenkomt. In beweging zijn is fijn voor je energie, je lichaam en je hoofd. Het is belangrijk voor alles waar wij uit bestaan. Als je in beweging bent voelt het alsof alle lagen in jou samen vloeien, samen dansen. Dan ben je uitgelijnd op jouw ware zelf. Het licht dat je schijnt verspreid zich als vanzelf door de ruimte en dit groeit en groeit alleen maar groter. In die zone is er ruimte voor inspiratie, creativiteit en het voelen dat alles een is.

 

Die oneindige verbinding met het universum wordt voelbaar. Het maakt niet uit wat je doet of hoe je het doet. Alles mag er zijn en alles is de bedoeling. In deze beweging danst je energie met jou mee. Trillingen van de muziek laten je hele lichaam bewegen. Er wordt al meer dan genoeg tijd besteed aan serieus zijn in deze maatschappij. Vergeet niet te dansen! Heb wat meer plezier! En doe waar jij je innerlijke vreugde in kan vinden!

 

Liefs Annika


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.