duurzame fietsbezorging in omgeving Haarlem!

Zuivere zachtheid

Gepubliceerd op 9 oktober 2022 om 08:25

Hoe wil jij tegenover jezelf en de buitenwereld staan? Hou jij jezelf meer verborgen of ben je heel expressief? En hoe zou dit zich voor jou op de ideale manier uitvouwen?  Zuiver zacht kunnen zijn tegenover jezelf en anderen is heel bijzonder. Dit komt namelijk vanuit een plek waar jouw gevoeligheid erkent wordt. En andere mensen niet (on)bewust bezig zijn om je te gebruiken of leeg te trekken. Daarnaast is het ook vanuit jezelf oordeelloos naar je gevoeligheid toe. 

 

Als je het moeilijk vind om in te voelen op wat zuiver of nog net onzuiver is kan ik als voorbeeld geven dat je heel zuiver zacht bent als je met een dier bent. Of bijvoorbeeld een pasgeboren baby. De energie van dieren en kindjes is heel zacht een puur en dit weerspiegelt zich op jou. Dat betekent dat als je dat nu kan voelen hoe jij dan bent dat daar je kern zit. Het zit namelijk in jou. Soms heb je iets anders nodig om bij jezelf weer tot een bepaalde kwaliteit of energie te komen. 

 

En ik weet dat het heel moeilijk is om in deze hele fijne energie te blijven, maar dat komt vaak doordat je je aan moet passen. Want de wereld draait zogenaamd niet om deze krachten want dit is nou eenmaal niet hoe de ‘maatschappij’  in elkaar zit. Maar dit blijft niet altijd zo. En hoe mooi zou het zijn als jij al weet hoe je vanuit jouw zuivere zachtheid kan leven. Dan ben jij straks weer een spiegel voor iemand anders!  

 

Ik bedoel eigenlijk te zeggen dat we vaak de overtuiging dat er geen plek is voor onze gevoeligheid over een boeg gooien en dit afschuiven op de maatschappij. Maar misschien kunnen we proberen om een middenweg te vinden? Misschien ken je die mensen wel die overal op hun manier doorheen kunnen dansen of misschien ben jij wel de eerste in de omgeving die dat gaat doen. Het is belangrijk om te verzachten in verbinding met de energie van de nieuwe aarde en het is, niet te vergeten, heel leuk en plezierig!

 

Liefs Annika


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.