duurzame fietsbezorging in omgeving Haarlem!

Jiwa Sayang heeft als missie om meer liefde te verspreiden op de planeet. Dit doen ik door 10% van de opbrengst van onze hangers te doneren aan een goed doel naar je eigen keuze. Door te doneren aan goede doelen met projecten over de hele wereld wil Jiwa Sayang een actieve bijdrage leveren aan het welzijn van de aarde en haar bewoners. Hieronder een overzicht.


 Zeehondencentrum Pieterburen

 

Al jarenlang hebben we passie en zorg voor de zeehond, inclusief zijn leefomgeving. Een schone en gezonde Waddenzee is voor ons dan ook een erg groot goed. Niet voor niets heeft dit uniek stukje natuur het predicaat ‘Werelderfgoed’ en daar moeten we er zuinig mee omgaan; voor nu, voor straks en voor onze kinderen. Hierin hebben we als mens en als sociale onderneming een grote verantwoordelijkheid. De rol van de zeehond is daarbij cruciaal; hij vormt de graadmeter voor een schone zee. Wij meten, monitoren, verzorgen en delen onze kennis. Om de zeehond en zijn leefomgeving gezond te houden én om onze kennis en kunde internationaal aan te bieden. Zodat die ook wereldwijd kan worden ingezet en kan bijdragen aan een betere (zee)wereld. 

 

Voor meer informatie of extra hulp kunt u op de onderstaande link klikken:

www.zeehondencentrum.nl

 

De Dierenbescherming

 

De Dierenbescherming zet zich dag in, dag uit, in voor dieren in nood. Dat doen we met onze dierenambulances, dierenopvangcentra, inspecteurs en de duizenden vrijwilligers die wij in het land hebben. Ook lobbyen we voor een betere wetgeving. Dankzij de steun van leden, donateurs en partners kunnen wij dieren in nood deze belangrijke hulp blijven bieden. Help jij mee?

 

Voor meer informatie of extra hulp kunt u op de onderstaande link klikken:

www.dierenbescherming.nl

Warchild:

 

Kinderen sterker dan oorlog? Absoluut. Kinderen zijn veerkrachtig - dat zien wij elke dag. Gelukkig maar. Want loskomen van oorlog, dat vraagt nogal wat van kinderen. Herinneringen aan geweld zijn hardnekkig, waardoor het moeilijk is om mensen te vertrouwen. Net als concentreren. Of in slaap vallen.

Een kind uit de oorlog halen is één – maar daarmee heb je de oorlog nog niet uit het kind. Wij weten hoe dat moet. Uit ervaring én uit onderzoek. Zo weten we zeker dat wat wij doen, werkt. Wij dromen dat alle kinderen kunnen leven zoals zij zelf willen. Vrij om te spelen. Vrij om te groeien. Vrij om te zijn. Omdat kinderen niet thuishoren in oorlog. Nooit.

 

Voor meer informatie of extra hulp kunt u op de onderstaande link klikken:

https://www.warchild.nl

Het Rode Kruis

 

 Hulp aan mensen in nood. Dat is waar het Rode Kruis voor staat. Dichtbij, als mensen hulp nodig hebben als gevolg van een pandemie of overstroming. Zo richten we noodopvanglocaties in en bieden we een luisterend oor. Maar ook ver weg. We helpen mensen die hun dierbaren zijn kwijtgeraakt of wiens huis is weggevaagd door natuurgeweld. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld is het Rode Kruis altijd in de buurt. Om te helpen als dat nodig is.

 

Voor meer informatie of extra hulp kunt u op de onderstaande link klikken:

https://www.rodekruis.nl

WWF

 

Biodiversiteit en het voortbestaan van de aarde zijn voor ons een groot goed. Daarom doen we er alles om aan dat te beschermen en te herstellen. Dat is hard nodig, want we putten de aarde meer uit dan ze aankan. We willen de relatie tussen mens en natuur weer herstellen, in één wereld waarin beide kunnen groeien en bloeien. Zodat toekomstige generaties net zo van de natuur kunnen genieten als wij. Iedereen die hart heeft voor natuur kan samen met ons een bijdrage leveren. 

 

Voor meer informatie of extra hulp kunt u op de onderstaande link klikken:

https://www.wwf.nl

Natuurmonumenten

 

Natuurmonumenten is de grootste vereniging van natuurliefhebbers van ons land. Samen met al die natuurliefhebbers, partners en bedrijven beschermt Natuurmonumenten de natuur en komt het op voor onze natuur. We hebben de natuur in Nederland hard nodig. Om planten en dieren leefruimte te geven, om klimaatverandering op te vangen en voor het welzijn van ons allemaal.

 

Voor meer informatie of extra hulp kunt u op de onderstaande link klikken:

https://www.natuurmonumenten.nl


aantal donaties

Er zullen in de toekomst meer goede doelen bijkomen. Als u een voorstel heeft of zou willen samenwerken kunt u contact met ons opnemen.