duurzame fietsbezorging in omgeving Haarlem!

verzending

Omdat ik alle hangers volledig zelf en ook hand beschilder hou ik rekening met ongeveer een week om alles te verzenden. Meestal ben ik een stuk sneller maar als het druk is heb ik iets langer de tijd nodig.

Daarna wordt je bestelling milieuvriendelijk en plastic vrij verpakt en verzonden. DHL en PostNL leveren het pakketje na verzending vaak de volgende (werk)dag. In sommige periodes van het jaar kan dit i.v.m. drukte wat langer duren.


retourneren

De licht hangers zijn allemaal uniek en handgemaakt en bevatten een edelsteen. Omdat bij verzending de energie van de edelsteen wordt vrijgegeven en afgestemd op de ontvanger is hou ik het retourneren graag beperkt. Als er iets stuk is of er is iets anders aan de hand mag je binnen 14 dagen na ontvangst een mailtje sturen naar info@jiwasayang.com met daarin je naam, ordernummer en het product dat je wilt retourneren.  Dan betaal ik het bedrag binnen 14 dagen terug. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Jiwa Sayang is hierbij niet aansprakelijk voor het bijkomende risico, dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoek raken van geretourneerde producten.